PODIUM-IKKUNAN JAKAMINEN

1. Kirjaudu palveluun osoitteessa www.podium.fi.

2. Klikkaa rattaiden kuva -symbolia kalenterin alareunassa.

asetukset

3. Eteesi aukeaa kalenterin asetukset -ikkuna. Ikkunan keskellä näet PODIUM-ikkunan osoitteen.

4. Jaa osoite niille yksikkönne henkilöille, jotka haluavat seurata ryhmäesittelykalenteria verkossa. Tämä tapahtuu klikkaamalla jaa osoite –painiketta. Huomaathan, että linkki on tarkoitettu vain oman organisaationne käyttöön, eikä sitä tule jakaa ulkopuolisille.

 jaaosoite

 

PODIUM-ikkunan avulla lääkärit näkevät yhdellä klikkauksella esittelyvarausten ajantasaisen tilanteen. Kaikki ryhmäesittelyvaraukset tehdään PODIUMissa esittelyyn osallistuvan henkilön tiedoilla, joten lääkärit näkevät, mikä yritys/tuote, ja kuka edustaja esittelyn järjestää. Myös edustajien yhteystiedot löytyvät varauksen yhteydestä kätevästi.

PODIUM-ikkunan linkin voi tallentaa oman selaimen suosikkeihin tai suoraan älypuhelimeen. PODIUM-ikkunan pikakuvakkeen voi myös tallentaa yksikön intranetiin, jolloin esittelyvaraukset näkee kätevästi jokaiselta työkoneelta.

 

Mikäli tarvitset neuvoja tai opastusta, olethan yhteydessä asiakaspalveluun.

Tavoitat meidät numerosta 010 320 7201 tai osoitteesta tuki@podium.fi