Kevään ja kesän esittelyajat julkaistaan nyt

 

Nyt on oikea aika lisätä kevätkauden 2023 esittelyajat!

PODIUMissa voit julkaista etäesittelyjä tai perinteisiä lääke-esittelyjä, jotka pidetään toimipaikassa. Mikäli yksiköllesi sopii, voit myös antaa varaajan valita toteutustavan. Esittelyihin osallistuvat lääkärit tai muu henkilökunta näkevät tapahtuman toteutustavan PODIUM-ikkunasta, joka on lääkärin oma näkymä yksikön lääke-esittelykalenteriin.

JAKSOTUS TASAPAINOTTAA JAKAUMAA

Tiesitkö, että PODIUM-ikkunasta voit myös tarkastella menneitä tapahtumia? Yksi tapa vaikuttaa lääke-esittelyjen tasaiseen jakaumaan on tarkistaa, kuinka moni yritys on ollut kiinnostunut toimipaikkasi lääke-esittelyajoista kuluneena vuonna. Kun julkaiset uusia esittelyaikoja, voit avata kerrallaan tätä lukua vastaavan määrän aikoja. 

Kun julkaistavien aikojen lukumäärä ja tapahtumia varaavien yritysten lukumäärä ovat mahdollisimman lähellä toisiaan on varausten jakauma yritysten kesken mahdollisimman tasainen. 

Jos haluat keskustella jaksottamisesta PODIUMin asiantuntijan kanssa, autamme mielellämme!

ESITTELYAIKOJEN LISÄÄMINEN PODIUMIIN

  1. Klikkaa vasemmalta valikosta ”lisää esittelyaikoja”. Valitse joko uusi esittelyaika tai käytä tallentamaasi julkaisupohjaa. Kirjaa tarvittavat tiedot kenttiin, valitse mille ajanjaksolle esittelyt luodaan ja paina ”tallenna”.
  2. Voit lisätä uusia esittelyaikoja julkaisupohjaa käyttäen klikkaamalla tallennetun julkaisupohjan kohdalta ”lisää esittelyaikoja”. Valitse mille aikavälille haluat julkaista yhden tai useamman toistuvan sarjan, ja paina ”tallenna”.
  3. Kun olet tallentanut esittelyajat, palvelu ilmoittaa, mikäli julkaisuusi osuu arkipyhiä. Poista arkipyhät, mikäli et halua niille päiville esittelyjä. Esittelyt ovat nyt luonnostilassa. Mikäli et halua luoda lisää sarjoja, voit julkaista esittelyajat.
  4. Esittelyaikojen julkaiseminen tapahtuu vasemmalta päävalikosta kohdasta ”Julkaise esittelyajat”. Valitse päivämäärä ja kellonaika, jolloin haluat avata esittelyajat yrityksille varattavaksi.
  5. Yritykset näkevät uudet julkaisut ja esittelyajat omassa käyttöliittymässään.