Nyt on aika julkaista uusia aikoja

PODIUM mukautuu yksikön tarpeisiin

Nyt on hyvä aika julkaista uusia esittelyaikoja keväälle. 

PODIUMissa voit julkaista etäesittelyjä tai perinteisiä lääke-esittelyjä, jotka tapahtuvat toimipaikassa. Mikäli yksikössänne on joustoa, voit myös antaa varaajan valita toteutustavan. Esittelyihin osallistuvat lääkärit tai muu henkilökunta näkee tapahtuman toteutustavan PODIUM ikkunasta, joka on lääkärin oma näkymä yksikkönne lääke-esittelykalenteriin.

Tiesitkö, että PODIUM-ikkunasta voit myös tarkastella yksikkönne menneitä tapahtumia? Yksi tapa vaikuttaa lääke-esittelyjen tasaiseen jakaumaan on tutkia kuinka monta yritystä yksikkönne lääke-esittelyajoista on ollut kiinnostunut kuluneena vuonna. Kun julkaiset uusia esittelyaikoja, voit avata kerrallaan tätä lukua vastaavan määrän. 

Kun julkaistavien aikojen lukumäärä ja tapahtumia varaavien yritysten lukumäärä ovat mahdollisimman lähellä toisiaan on varausten jakauma yritysten kesken mahdollisimman tasainen. 

Esittelyaikojen lisääminen PODIUMiin

  1. Klikkaa vasemmalta valikosta ”lisää esittelyaikoja”. Valitse joko uusi esittelyaika tai käytä tallentamaasi julkaisupohjaa. Kirjaa tarvittavat tiedot kenttiin, valitse mille ajanjaksolle esittelyt luodaan ja paina ”tallenna”.
  2. Voit lisätä uusia esittelyaikoja julkaisupohjaa käyttäen klikkaamalla tallennetun julkaisupohjan kohdalta ”lisää esittelyaikoja”. Valitse mille aikavälille haluat julkaista yhden tai useamman toistuvan sarjan, ja paina tallenna.
  3. Kun olet tallentanut esittelyajat, palvelu ilmoittaa, mikäli julkaisuusi osuu arkipyhiä. Poista arkipyhät, mikäli et halua niille päiville esittelyjä. Esittelyt ovat nyt luonnostilassa. Mikäli et halua luoda lisää sarjoja, voit julkaista esittelyajat.
  4. Esittelyaikojen julkaiseminen tapahtuu vasemmalta päävalikosta kohdasta ”Julkaise esittelyajat”. Valitse päivämäärä ja kellonaika, milloin haluat avata esittelyajat yrityksille varattavaksi.
  5. Kun julkaiset esittelyajat, yrityksille menee automaattinen viesti tulevista esittelyajoista.