Onnekas PODIUM Connect® -käyttäjä, voita sähköpyörä!

Olet tehnyt kaukaa viisaan päätöksen luodessasi tunnukset PODIUM Connect -palveluun.

Ansaitset kiitokseksi tilaisuuden osallistua arvontaan, jossa voit voittaa kevyesti rullaavan sähköpyörän. Kotimainen PODIUM Connect liputtaa kotimaiselle! Helkama E7 (arvo 2549 euroa) on Suomen Hangossa valmistettu vähäeleisen tyylikäs, 7-vaihteinen menopeli kaupunkiajoon. Unisex-mallin rungon koko on 54 cm.

Sähköpyörä arvotaan kaikkien 15.4.2024 mennessä PODIUM Connect -palveluun tunnukset luoneiden ja arvontalomakkeen täyttäneiden kesken. Voittajalle ilmoitamme henkilökohtaisesti. Lue tarkemmat arvonnan säännöt täältä: podium.fi/arvonta

Jos et ole vielä luonut tunnuksia, tee se ennen arvontaan osallistumista. Henkilökohtaisen kutsulinkin saat oman lääke-esittelykalenterisi hallinnoijalta. Jos et tiedä kuka hän on, autamme osoitteessa tuki@podium.fi ja numerossa 010 320 7201.

Arvontalomake

PODIUM Connect ja sähköpyörä? Mitä yhteistä?

Molemmat on ladattava. Mutta PODIUM Connect VAIN kerran – jos siis käytät huoletonta appia, jonka ehkä jo latasitkin.

Jos taas päätit aloittaa PODIUM Connect -palvelun käytön selaimella, voit toki tulla mukaan mobiiliapin käyttäjäksi koska vaan, samoilla tunnuksilla.

Niin tai näin, lääke-esittelyt rullaavat PODIUMissa kevyesti kuin sähköpyörä. Haluamme tarjota vähemmän säätöä ja enemmän asiaa.

Siitä esimakuna kolme tärkeää nostoa.

  • Palveluun kirjautuneena näet vain sinua koskevat lääke-esittelyt. Et koskaan mitään turhaa.

  • Voit tilata muistutuksen alkavasta tapahtumasta.

  • Tulevat esittelyt, mahdolliset etäyhteyslinkit ja tärkeät yhteystiedot löytyvät kätevästi samasta paikasta.