MEISTÄ

PODIUM tarjoaa johtavat sovellukset ja palvelut lääke-esittelyjen, koulutusten, päivystysvuorojen ja sairaalavierailujen sekä yhteistyöverkostojen hallintaan.

PODIUM

Olemme kotimainen asiantuntijayritys. Työskentelemme yhdessä yliopistosairaaloiden, keskus- ja aluesairaaloiden, julkisten ja yksityisten terveysasemien, työterveysyksiköiden ja lääkäriasemien sekä Suomessa toimivien lääke- ja terveysteknologia-alan yritysten kanssa.

PODIUMin tarina alkaa vuodesta 2010, jolloin lääke- ja laitealan erikoisaikakauslehti PODIUM perustettiin. Latinan kielestä johdettu nimi merkitsee – paitsi urheilumaailmasta tuttua palkintopallia – myös puhujakoroketta tai esiintymislavaa. Tässä tarkoituksessa erikoisaikakauslehti toimi: näköalapaikkana lääke- ja laiteteollisuuden toimintaympäristöön, markkinaan ja kehitykseen.

Toimitustyön rinnalla PODIUM alkoi kehittää digitaalisia työkaluja terveydenhuollon ja teollisuuden väliseen asiointiin. Uudenlaiset verkkosovellukset tehostivat toimintoja ja paransivat viestintää sekä toivat merkittäviä kustannussäästöjä.

Tänä päivänä PODIUM Connect® on johtava valtakunnallinen ratkaisu lääke-esittelytoiminnan johtamiseen ja hallinnointiin eri kokoisissa yksiköissä. Tarjoamme fiksuja ratkaisuja myös koulutusten suunnitteluun ja toteuttamiseen sekä työvuorojen hallintaan ja sairaalavierailujen johtamiseen. 

Olemme kotimainen asiantuntijayritys. Missiomme on luoda ainutlaatuisia kohtaamisia, jotta asiakkaamme voivat työskennellä terveemmän huomisen puolesta. Tuemme terveydenhuollon ja lääketeollisuuden dialogia ja kestävää yhteistyötä, jotta se voi tuottaa hyvinvointia yhteiskuntaan ja potilaille. Uudistamme käytäntöjä kestävästi ja ennakkoluulottomasti, jotta uusin tieto olisi helposti kaikkien saatavilla.