PODIUM yhteistyöhön DataKIT Oy:n kanssa

PODIUM ja lääketeollisuudelle analytiikkapalveluja tuottava digiteknologiayritys DataKIT ovat sopineet yhteistyöstä DataKITin tuotteiden jakelussa ja markkinoinnissa.

DataKITin analytiikkapalvelu tarjoaa ainutlaatuista tosielämätietoa lääketiedon tarpeeseen liittyvästä asiakaskäyttäytymisestä. DataKIT analysoi Terveysporttiin tehtyjä tietokantahakuja ja jalostaa tiedot hyödynnettäväksi muun muassa lääketurvatoimintojen ja koulutuksen kehittämisen tarpeisiin. DataKIT Real World Behavior (RWB) auttaa havaitsemaan lääketurvan ja -tiedon kannalta merkityksellisiä signaaleja sekä ymmärtämään tekijöitä, jotka ohjaavat hoitopäätöksen tekemistä.

DataKIT avaa ainutlaatuisten aineistojensa ja vahvan analytiikkaosaamisensa myötä täysin uusia mahdollisuuksia tiedolla johtamiseen ja asiakasymmärryksen kasvattamiseen. Yhdessä voimme tarjota entistä monipuolisemmat ratkaisut lääkkeen elinkaaren eri vaiheisiin.

Elina Puska

Toimitusjohtaja, Mediaattori Oy

PODIUMilla on vahva kokemus lääkealan ja terveydenhuoltosektorin kumppanuuksista. Yritys on suunnannäyttäjä alan digitaalisen asioinnin ja kestävän kehityksen rakentamisessa. Olemme iloisia yhteistyöstä edelläkävijäkumppanin kanssa.

Kalle Snicker

Toimitusjohtaja, DataKIT Oy

DataKITin analytiikka- ja asiantuntijapalvelut ovat saatavilla PODIUMin kautta kattavasti koko lääkealalle.

Lisätietoja:

Isto Puska
Kehitysjohtaja
PODIUM Life Science & Healthcare
040 8478187

 

Kalle Snicker
Toimitusjohtaja
DataKIT Oy
0400 526 597

Tutustu datakit rwb-palveluihin

Jaa artikkeli