Uudet käyttöehdot voimaan 1.9.2022

PODIUM Connect® for Life Science -sovelluksen uudet käyttöehdot tulevat voimaan 1.9.2022. Päivitetyissä ehdoissa on huomioitu sovellukseen tehdyt uudistukset sekä muun muassa täsmennetty eri rooleissa toimivien käyttäjien ja palveluntarjoajan oikeuksia ja vastuita. Ehdot on myös pyritty kuvaamaan aiempaa selkeämmin. Muutokset eivät vaadi käyttäjältä toimenpiteitä. Tutustu uusiin käyttöehtoihin tästä.

Käyttöehdoilla turvataan kaikkien käyttäjien oikeudet. Seuraavassa muutamia poimintoja ehdoista esimerkkeineen.

 • Rekisteröityessään Käyttäjä vakuuttaa, että hänellä on oikeus rekisteröityä Palvelun Käyttäjäksi Yrityksen tai Varaajapalveluyrityksen nimissä.
  Sopimus palvelun käytöstä tehdään yksittäisen käyttäjän kanssa käyttäjätilin luomisen yhteydessä. Käyttäessäsi palvelua vakuutat, että sinulla on oikeus käyttää palvelua ilmoittamasi yrityksen nimissä.
  Esimerkki: Yritystiliin kuuluvien käyttäjien lasku muodostetaan koontilaskuna. Tämän vuoksi käyttäjällä on oltava oikeus käyttää palvelua yrityksen nimissä.
 • Mobiilisovellus on tarkoitettu vain esittelyihin osallistuville Käyttäjille.
  Palvelua voi käyttää joko esittelyihin osallistuvan asiantuntijan tai ajanvaraajan roolissa.
  Palvelun sisältö, toiminnallisuudet ja käyttöliittymät ovat erilaisia eri roolissa toimiville käyttäjille. Terveydenhuollon käyttäjät voivat julkaista sovelluksessa asiantuntijaroolissa toimiville käyttäjille kohdennettua sisältöä.
  Esimerkki: Et voi esiintyä palvelussa toisena henkilönä. Velvollisuutesi on huolehtia, että lääkäriasiakkaita tapaavan asiantuntijan käyttöön tarkoitetun mobiilisovelluksen sisällöt ja terveydenhuollon käyttäjien julkaisemat aineistot ovat vain henkilökohtaisesti tunnistautuneen, asiantuntijaroolissa toimivan käyttäjän saavutettavissa. Huolehtimalla henkilökohtaisen käyttäjätilisi tietoturvasta noudatat tietosuojasäännöksiä ja viestintäsalaisuutta koskevia säännöksiä.
 • Henkilökohtaisen käyttäjätilin tunnusten luovuttaminen toiselle Käyttäjälle sekä Palvelun käyttö toisen Käyttäjän käyttäjätilillä on kielletty.
  Palvelun käyttäjätili on henkilökohtainen. Voit halutessasi valtuuttaa toisen käyttäjän asioimaan palvelussa puolestasi. Valtuutus ei koskaan tarkoita käyttäjätunnusten jakamista. Käyttäessäsi palvelua vakuutat, ettet luovuta tunnuksiasi toiselle käyttäjälle ja ettet käytä palvelua toisen käyttäjän tunnuksilla.
  Esimerkki: voit valtuuttaa ajanvaraajan tekemään sinulle varauksia, mutta et voi jakaa henkilökohtaisia tunnuksiasi. Sekä tunnusten jakaminen että toisen käyttäjän tunnusten väärinkäyttö on kielletty.
 • Käyttäjällä ei ole oikeutta käyttää mitään Palvelun toimintaa häiritsemään pystyviä laitteita tai ohjelmia, suorittaa toimia, jotka rasittavat Palvelun rakennetta merkittävästi (esimerkiksi suorittaa massaviestintää), tai häiritä taikka käsitellä Palvelun ohjelmistoja ja toimintoja.
  Esimerkki: Bottien käyttö tai palvelun taustajärjestelmiin liittyvien automaattisten kyselyjen tekeminen ei ole sallittu.